Study Women Have More Sexual Fantasies Than Men - But Men's Are Raunchier

5 Potentielle nytårsaften planer for single-girl Homebody

Nytårsaften er den mest overvurderede nat på året. For den mid-20-noget single pige, er det den næstfængslede årlige begivenhed, efter Valentinsdag, selvfølgelig.

Tradition fortæller os at kysse en person ved midnat, og vi føler med rette forskelsbehandling, fordi vi ikke har nogen med hvem at fuldføre jobbet.

Koblede venner har par samlinger til at deltage, og de inviterer os, fordi de forsøger at være rart. Men vi ville ærligt nok ikke være generet af at skulle være kun dem der ikke gør noget med nogen, når uret rammer 12.

Derefter er der de 100 trin, der er involveret i færdiggørelsesprocessen. Vi bruger timer i pakning på makeup, klemmer vores post-ferie opblussede kroppe i sequined kjoler, der er alt for korte og kæmper med stropper på pumper, der er alt for høje.

Vi vågner op næste morgen med udsmeltet mascara, med forsiden ned på Gud-kender-hvis sofa. Så ser vi i spejlet og stiller spørgsmålstegn ved vores dårligt lavede, alkoholindvundne valg.

Efter mange år efter den samme rutine har jeg indset, at der er bedre måder at spare os på forlegen.

Så hvis du er en homebody som mig, vil du i sidste ende underholde alternative ideer til at passere tiden. Her er en liste over anstændige måder at tilbringe dit nytårsaften på – sans glitz, glam eller mand:

stat

Host en middag / potluck på dit sted.

På denne måde kan du vælge hvem der vil være der, når du hopper ind i dit næste år som en enkelt kvinde. Hvis du er smart, inviterer du kun dem, der er positive påvirkninger i dit liv.

Lad os ikke glemme den ekstra bonus: Du kan få så snoet som du vil uden at skulle bekymre dig om at køre eller komme hjem sikkert. Dine venner gemmer din patetiske, enkle, berusede røv i seng.

Planlæg en hobby-orienteret udflugt med dine bedste single-veninder.

Bestil en begivenhed (i god tid) på et sted, der indeholder dine yndlings ting. Hvis du er en sports person, prøv en bowlingbane; hvis du synger eller spiller et instrument, skal du gå til en levende musik koncert.

Gå et sted og deltage i en aktivitet, der får dig til at føle dig godt om dig selv; det vil gøre din overgang fra et år til det næste meget mere mindeværdigt. Fem år ned ad vejen, vil du huske dit spring i 2015 som unikt, snarere end som en sjusket blackout.

Side note: Gør det et punkt at ikke invitere fyre vil gøre din nat drama-fri og også fjerne trykket for at finde nogen at kysse ved midnat.

Bliv fuld alene og blæser masser af penge online shopping.

Alt hvad du behøver for denne ene: en bærbar computer, dit kreditkort og en flaske vin. Brug denne nat til at forkæle dig selv; du vil vågne op næste år med en ny garderobe på vej til din hoveddør. Nytår, ny dig. Boom.

Sove i.

Denne indstilling er utroligt undervurderet. Brug din fridag til at indhente skønhedssøvn. I sidste ende er NYE bare en anden nat – tror ikke hype.

Og når alle andre vågner op med en mundfuld af “FML’er”, vil du føle dig opdateret og klar til at starte 2015.

Når alt andet fejler, hersker familien.

Din familie vil elske dig, uanset hvad. Hvis du ikke er i tanken om at være alene på denne nat, ring i nytår med dine forældre, brødre, søstre og fætre – hvem bor nærmest.

Åh og PS: Der er ikke noget galt med at være alene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Study Women Have More Sexual Fantasies Than Men - But Men's Are Raunchier